EVP - Werkplek en welzijn
Kans op doorgroeien

Stefanie

10 minuten dichter bij huis werken? Da’s 10 minuten langer slapen.

10 minuten dichter bij huis werken? Da’s 10 minuten langer slapen.


De Lidl winkel waar ik werk, zie ik letterlijk liggen vanuit mijn tuin. En dat vind ik een grote troef. Vroeger was ik een kwartier onderweg om op het werk te geraken, vandaag vijf minuten. Die tien minuten maken echt een groot verschil. Want met kleine kindjes die moeilijk slapen, is elke extra minuut een zegen. Voor mij is dit dan ook de ideale job.


Op mijn plek


Nochtans zag ik het aanvankelijk helemaal anders. Ik was afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar kwam door omstandigheden zonder job te zitten. Ik besloot snel op zoek te gaan naar iets anders, en nam de eerste job aan die mijn pad kruiste. Ik ging aan de slag als winkelbediende bij Lidl. Aanvankelijk was ik daar wat beschaamd over. Werken bij Lidl? Maar dat is nu wel helemaal anders. Het merk was toen nog niet wat het nu is. Omdat ik veel initiatief nam en altijd alles wilde weten, kreeg ik na een tijd de kans om assistent store manager te worden in Zonhoven. En daar zit ik vandaag helemaal op mijn plek.


Gezin en werk in balans


Nog verder doorgroeien, is voor mij niet nodig. Mijn werk is perfect combineerbaar met mijn gezin, en zo zorg ik voor mijn eigen balans. Wat ik het liefste doe? De winkel mooi maken, zoals ik vroeger mensen mooi maakte. Ik stel mezelf altijd de vraag hoe ik zou willen winkelen. Daar ga ik dan voor. En al zeg ik het zelf, daar ben ik ook goed in. Het allermooiste van alles? Dat ik vandaag ontzettend trots ben om voor Lidl te mogen werken.


Ontdek de verse vacatures in onze winkels

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou