Een goeie work-life balans begint bij een goeie sfeer.


De balans in evenwicht houden tussen werken en vrije tijd: bij Lidl staat het hoog op de agenda. Daarom hou ik rekening met de wensen van mijn team als we de werkplanning opstellen. Komt de trein van een collega altijd om vijf over zeven ’s ochtends aan, dan ga ik hem bijvoorbeeld niet verplichten om elke dag stipt om zeven uur op het werk te zijn. En we beslissen ’s ochtends samen wie wat gaat doen die dag. Ik merk dat dat mijn team enorm motiveert. En het zorgt voor een fijne werksfeer.


Luisterend oor


Daarnaast is het mijn taak als assistent store manager om er voor onze medewerkers te zijn. Om te luisteren, met veel geduld en passie. Ik probeer goed in de gaten te houden wanneer het hen te veel wordt, en bij te springen waar ik kan. Dat zijn kleine dingen die veel effect hebben. Als leidinggevende sta ik er bovendien ook voor open om zelf bij te leren. Meer zelfs: ik bedank mensen als ik iets van hen leer. En voor zo’n simpele dankjewel krijg ik heel veel terug. Of ik stress heb? Toch niet. Ik leef voor mijn werk, en uiteraard is het een uitdagende job. Maar ik doe die met zo veel plezier, dat ik het eigenlijk niet werken mag noemen. En als ik toch eens een moeilijk moment heb, kan ik terecht bij mijn store manager Jeroen. Hij stelt me gerust, en laat me weten dat hij in me gelooft.


Ontdek de verse vacatures in onze winkels

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou