EVP - Werkplek en welzijn
Kans op doorgroeien
Sterke teamgeest

Ontdek hoe de werkdag van management trainee Julie eruitziet.

"Elke dag is anders"

Julie Devos management trainee, 26 jaar, is een echte bezige bij. Zelfs na een lange werkdag bij Lidl, bruist ze nog van energie en plant ze haar avonden vol met tal van activiteiten. 


‘’Ik volg momenteel een opleiding tot store manager, legt ze ons uit. Tijdens mijn opleiding is gevuld met ontdekkingen.. ‘Elke dag leer ik bij! In deze fase van mijn opleiding ontdek ik alle taken van een Store Manager en moet ik deze ook beheersen, zowel qua organisatie als bestellingen. Ik ben op 25 mei gestart en binnen twee weken word ik gedurende een periode van 3 maanden store manager van mijn eigen Lidl-winkel. Als ik hier in slaag, dan ga ik over tot het vervolgtraject waarin ik word klaargestoomd als District Manager. De laatste etappe van mijn parcours.


Wat ze het leukste vindt aan haar job ? “Dat er veel te beleven valt. Elke dag is anders en brengt weer iets nieuws met zich mee”Naast de terugkerende taken, moet je uiteraard ook kunnen omgaan met onverwachte zaken: “Als een levering niet op tijd aankomt, moet ik onmiddellijk overgaan tot actie. Hetzelfde met personeel en het aansturen van mijn team. Als er iemand ziek valt, schiet ik in actie en zorg ik ervoor dat dit wordt opgevangen door de juiste mensen op de juist plaats in te zetten. Geen enkele dag en geen enkele situatie is dezelfde. Dit geeft me energie en leert me het hoofd koel te houden. 


En ‘s avonds, na het werk ? Dan vind je mij niet afgepeigerd in mijn zetel. “Ik ga nooit naar huis’’, lacht ze. ”Ik ga iets drinken met vrienden , pik een hockeywedstrijd mee, trek mijn sportschoenen aan, ... En als het goed weer is dan vind je me op mijn waterskiën.


Ontdek hoe divers de werkdag van Julie is in deze video > 
Ontdek de verse vacatures voor studenten en starters

voor iedereen die telt

Sta je te popelen voor je eerste job of een uitdagend traineeship? Bij Lidl krijg je de kans om te leren én te groeien.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou