Kans op doorgroeien
Sterke teamgeest

Carla

Ons team zorgt ervoor dat alle bestellingen iedere dag op tijd verzameld zijn en klaarstaan voor de winkels

Elke dag sturen Lidl-winkels hun bestellingen door. Ons team zorgt ervoor dat we die iedere dag op tijd verzamelen en alles klaarzetten voor de winkels. Bijna alles wat je in een Lidl kan kopen, passeert via ons: van groenten en fruit tot vlees, diepvriesproducten en non-food. Bij dit laatste horen ook de acties en promoties die centraal worden aangestuurd. Van de collega’s van expeditie krijgen wij telkens een schema voor welke Lidl we de paletten op welke laadkaai moeten afleveren. Wij bevoorraden elke dag 66 winkels vanuit ons distributiecentrum. Alles wat je in de regio Limburg, Antwerpse Kempen en de streek rond Leuven vindt, vertrekt van hier.


Teamwork makes the dream work


Ik werk in het distributiecentrum samen met mijn team van verzamelaars, een job die ik vroeger ook heb gedaan. Ik zorg zowel voor de dagplanning als de planning op langere termijn zoals voor verlof. Ik werk hier al bijna tien jaar en ben intussen al zeven jaar teamleader. Ik doe mijn job heel graag, heb erg fijne collega’s en ben blij met de kansen die ik hier heb gekregen. Voor mij is het niet naar mijn werk gaan. Dit is mijn tweede thuis.


Ontdek de verse vacatures in onze distributiecentra

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou