“Ik zet alles klaar om te versturen naar de winkels. Wij stapelen alles op de paletten. Dit gebeurt via voice picking: ik draag een hoofdtelefoon en een automatische stem vertelt me naar welke gang en plek ik moet gaan. Om fouten te voorkomen, herhaal ik telkens een code in een bepaalde volgorde. Zo weet het systeem dat ik met de juiste bestelling en winkel bezig ben. Het is best een slimme dame (lacht). De kunst is om dit alles goed en correct te doen. Iets efficiënt stapelen op een pallet en het daarna met folie intapen, kun je niet echt leren. Ik doe dit tien jaar en graag. Ervoor heb ik twintig jaar in een naaiatelier gewerkt.


Weet je dat wij hier dagelijks 1.400 stuks inpakken?


Vandaag heb ik, in functie van de feestdagen, bijvoorbeeld al heel veel flessen schuimwijn en champagne zien passeren. Deze job houdt me ook fit. Mijn fitnessabonnement heb ik intussen opgezegd (lacht). Qua uren is hier veel mogelijk: ik werk parttime en op drie dagen. Bovendien woon ik op tien kilometer van mijn werk. Geen file voor mij.”

Ontdek de verse vacatures in onze distributiecentra

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou