Het gaat vooruit


Mijn belangrijkste taken zijn bestellingen opnemen en beheren, de daginkomsten registreren, het team aansturen … Het team van onze winkel in Bouffioulx bij Charleroi telt vijftien medewerkers. Dit was eigenlijk niet mijn eerste job. Na mijn middelbare school ging ik aan de slag bij een hamburgerketen, maar dat beviel me niet. Toen heb ik gesolliciteerd bij Lidl, waar ik meteen werd aangenomen. Ik ben begonnen als winkelbediende. Na negen maanden werd ik hoofdkassierster en nu ben ik al drie jaar Assistant Store manager. Het gaat vooruit. Ideaal, want ter plaatse blijven trappelen is niks voor mij.


Mijn leven mooi in balans


Tegelijk is mijn leven mooi in balans. Ik heb weekendshifts, maar er is een beurtrol met vrije dagen door de week. Nu ben ik bezig aan een managersopleiding. Ik ben net terug van een groepssessie in een van onze opleidingscentra. Dat gebeurt twee keer per jaar. Ik wil best wel doorgroeien en dat kan bij Lidl, ook zonder hoger diploma.

Ontdek de verse vacatures in onze winkels

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou