Heb je in het najaar onze tv-spot over duurzaam varkensvlees gezien? Voor onze marketingmedewerkster Julie was het de allereerste commercial waaraan ze mocht meewerken, en reken maar dat ze daar trots op is.


Drie jaar geleden startte ik als coördinator voor onze folder. De ideale start, als je ’t mij vraagt. Want ik leerde meteen heel wat collega’s en afdelingen kennen. Sinds begin 2017 sta ik samen met mijn collega Lien in voor al onze tv- en radiocommercials. Samen zetten we bijvoorbeeld onze schouders onder de ‘slimme keuze’-campagne van Lidl. Daarmee tonen we aan onze klanten dat keuzestress bij Lidl geen issue is. Wij kiezen immers bewust voor een beperkt, maar altijd kwalitatief aanbod. Elke keuze die de klant in onze winkel maakt, is dus een juiste keuze.


Afgelopen zomer maakte ik mijn allereerste tvspot. Drie intensieve dagen op de set, samen met ons reclamebureau, Lien én mijn nieuwe collega Lucky: het varken dat de hoofdrol speelt in onze tv-commercial. Een echte uitdaging. Werden onze producten correct in beeld gebracht? Was de opstelling van de winkel waarheidsgetrouw? Kwam onze boodschap krachtig en duidelijk over? En voelde Lucky zich wel goed? Maar het resultaat mag er zijn. Samen met mijn vriendinnen heb ik de eersteuitzending van de spot gevierd met een glaasje Crémant de Bourgogne. En Lucky? Die geniet dankzij ons van een lang en gelukkig leven bij zijn adoptieouders op de boerderij.


Ontdek de verse vacatures voor studenten en starters

voor iedereen die telt

Sta je te popelen voor je eerste job of een uitdagend traineeship? Bij Lidl krijg je de kans om te leren én te groeien.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou