Evert Vermeir is Projectleider Bouw. Hij coördineert de verbouwingen van bestaande winkels en de bouw van nieuwe winkels. “Momenteel bouwen we een nieuwe supermarkt in Erpe-Mere en in Kapelle. In Antwerpen toveren we een Albert Heijn-winkel om in een Lidl-winkel.”


Duurzaamheid

Lidl is volgens Evert een nieuwe weg ingeslagen. “2 jaar en half geleden ben ik hier beginnen werken. Lidl zoekt veel technische profielen voor de enorme uitbreiding en modernisering van de winkels. Daarbij zet de supermarkt heel hard in op duurzaamheid.”

De retailsector lijkt geen voor de hand liggende keuze voor technische profielen. Toch biedt Lidl interessante projecten. “De bouw van een supermarkt is een gigantisch project waar heel wat bij komt kijken. Op onze werven hanteren we strikte deadlines. De openingsdag van een winkel is heilig, en die kan niet uitgesteld worden. Die uitdaging motiveert mij.”


Teamwork

Evert houdt ook van de variatie van in zijn job. “Elk concept is anders. Je moet voortdurend rekening houden met de plaatselijke bouwvoorschriften, de buurt en de indeling van de winkel. Ik moet ook elke dag afrekenen met onvoorziene omstandigheden: vervuilde grond, de planning die in het honderd loopt… Er valt altijd wel iets te beleven. Gelukkig sta ik er bij Lidl niet alleen voor en kan ik altijd terecht bij mijn leidinggevenden.”


Ontdek de verse vacatures in onze kantoren

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou